Crosul memorial Szász Albert

szasz.jpg

Al X-lea ediţie a Crosului memorial Szász Albert va avea loc în data de 27aprilie la Tg. Mureş, pe Patoul Corneşti. Pe lângă comemorarea sportivului şi antrenorului de excepţie, scopul concursului este propagarea sportului în masă, a stilului de viaţă sănătos şi a spiritului Fair Play. Dorim să atragem atenţia târgu-mureşenilor (şi a altora) asupra pericolelor datorate modului de viaţă sedentar: îmbolnăvirile plămânilor, ale inimii şi ale sistemului circulator, asupra situaţiei copiilor supraponderaţi, asupra faptului, că numărul orelor de educaţie fizică în învăţământ este mult prea mic, respectiv asupra bucuriilor oferite de mişcarea în natură şi nu în ultimul rând asupra frumuseţilor Platoului Corneşti.

Acceptăm înscrieri pentru concurs la categorii băieţi şi fete, în şase grupe de vârstă, pe trei distanţe diferite intre 1000 m, 2000 m, respectiv 12 km intre Platoul Cornesti si Cinege.Cronometrarea se face cu sistem electronic.

Înscrierea la concurs este gratuită, iar noi îi aşteptăm şi pe cei care simt că n-ar fi în stare să parcurgă până la sfârşit nici o distanţă anunţată în concurs, pentru că avem nevoie de suporteri bine dispuşi.

Înscrierile se fac la faţa locului, în data de 27 aprilie, duminica dimineaţa începând de la ora 9

- nu este taxa de inscriere -

15185193_8fe5b410b69d9ac545ae20d895fbe2fb_xl.jpg

X. Szász Albert emlékverseny

 

A Master Ski & Bike sportklub, valamint a Szász Albert Alapítvány szervezésében április 27-én Marosvásárhelyen, a Somostetőn kerül sor a X. Szász Albert emlékversenyre. A nagyszerű sportember emléke előtti tisztelgés mellett e verseny célja a tömegsportok, az egészséges életmód, valamit a Fair Play szellemiség népszerűsítése. Fel akarjuk hívni a marosvásárhelyiek (de nem csak) figyelmét az ülő életmód okozta betegségek veszélyeire: tüdő, szív és érrendszeri betegségekre, a túlsúlyos gyerekek helyzetére, a kevés iskolai tornaórára, valamint a természetben töltött szabadidő gyönyöreire, és nem utolsó sorban a Somostető szépségére.

 

Az Atletika szövetség által is jegyzett versenyre női és férfi kategóriákban, hat korosztály szerint, három különböző távra lehet benevezni. I-IV osztályos gyerekek 1000 m (egy kör a somostetői parkban), junior III, 2000 m (2 kör), junior I, junior II, valamint ifjúsági és felnőttkorosztálynak 12 km-es távot kell szaladniuk a Somostető és a Cinegetető között.

 

A versenyre a benevezés díjtalan, és különös szeretettel várunk minden sportbarátot, egykori
tanítványokat, kollégákat, illetve azokat is, akik úgy érzik, hogy nem tudnák
leszaladni egyik távot sem, hisz lelkes szurkolókra, támogatókra is szükség lesz.
Benevezni a helyszínen, április 27-én, vasárnap reggel 9 órától lehet.

- nevezesi dij nincs -

Concursul este si in calendarul competitional al Federatiei Romana de Atletism

Categorii (fete si baieti):

1.copii III. nascuti in 2005 si mai mici : 1000 metri ( o tura pe pista de la Platou )

2.copii II. 2003-2004 :1000 metri ( o tura pe pista de la Platou )

3.copii I. 2001-2002 : 1000 metri ( o tura pe pista de la Platou )

4.juniori III 1999-2000 : 2000 metri ( doua tura pe pista de la Platou )

5. juniori I si II 1995-1998 : 12 km traseu Platoul Cornesti - vf,Cinege si retur

6. seniori fete 1994 - 1985 si fete 1984 si mai in varsta : 12 km traseu Platoul Cornesti - vf,Cinege si retur

7. seniori baieti 1993 - 1984 si masculin 1983 si mai in varsta :12 km traseu Platoul Cornesti - vf,Cinege si retur

 

 

Trackback address for this post::

https://mszaszalbert.blog.hu/api/trackback/id/tr425878196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.